Lillemarkens - Byens eneste lekebutikk
Meny
Åpningstider

Åpningstider


Ordinære åpningstider

Man - Fre
9 -18
Torsdag
9 -19
Lørdag
10-16


Vinmonopolet

Man - Fre 
10 - 18
Lørdag
10 - 15<
>

Byens eneste lekebutikk

Det er ingen lek å drive lekebutikk. Men til gjengjeld har de det veldig gøy i Lekia i Lillemarkens.


Vi er den eneste leketøysbutikken som er igjen i Kristiansand sentrum, etter at vår siste konkurrent i Kvadraturen avviklet butikken sin. Vi må bare fortsette å gi byens kunder kvalitetsprodukter og topp service, sier butikksjef Irene Langfeldt i Lekia Lillemarkens. 

Utvalget er det ingenting å si på. Butikklokalene til den nordiske leketøykjeden er på over 300 kvadratmeter og rommer alt hva små og store barn kan drømme om. Her finner du de de beste, nyeste, morsomste og mest trendy lekene for alle aldre. Er du på jakt etter fødselsdagsgaver, navnedagsgaver, festartikler, julegaver, finner du sannsynligvis det du trenger innerst i Lillemarkens.

140 butikker

Lekia er Nordens største leketøyskjede, med over 140 butikker i Sverige og Norge. I januar 2017 etablerte kjeden seg i Lillemarkens. Lekia er opptatt av at leking er en viktig del av alle barns utvikling. Kjeden har mange års erfaring på leketøy og vurderer alle leker som pedagogiske verktøy for barnets utvikling.

– Lek er en viktig og naturlig del av et barns oppvekst og leketøy skal forberede barna for voksenlivet. Hos Lekia har vi leketøy i alle kategorier av lek, bl.a. rollelek, actionfigurer, samlefigurer, spill, hobby og utelek, sier Irene.


Moderne

Lekia ble etablert for å skape en moderne og konkurransedyktig kjede, med tettere kjedesamarbeid og selvstendige kjøpmenn for å kunne møte kravene fra fremtidens forbrukere. Irene forteller at Lekia har flere egenutviklede leker i hyllene sine.

– Vi har fokus på leker som stimulerer barns fantasi og utvikling. Det forplikter å være eneste leketøysbutikk i Kristiansand. Vi er godt rustet til å betjene kunder i alle aldre, fra 0-åringer til pensjonister som elsker å bygge de mest krevende byggesettene fra Lego, sier Irene.


Foto: Kjell Inge Søreide
Tekst: Eirik VigsnesLillemarkens AS, Postboks 684, 4666 KRISTIANSAND S
Senterleder Fredrik Hodne 916 07 867 | Vaktmester Kjell Landelius 906 49 684

Design by Fundamentet.no | Makeweb CMS