Lillemarkens - Om oss
Meny
Åpningstider

Åpningstider


Ordinære åpningstider

Man - Fre
9 -18
Torsdag
9 -19
Lørdag
10-16


Vinmonopolet

Man - Fre 
10 - 18
Lørdag
10 - 15<
>

Om Lillemarkens

Lillemarkens har med årene utviklet seg i størrelse og omfang til et trivelig handlesenter på ca.8.500 m2 med 30 butikker (herav 6 spisested). Senteret består av en god mix av nisjebutikker og tyngre kjeder - et godt og variert utvalg i et hyggelig miljø.

Lillemarkens er et selvstendig privateid senter. Vi har valgt å satse på en del nisjebutikker kombinert med tyngre kjeder, noe vi opplever faller i smak hos kundene og som bidrar til vårt særpreg. Vi har aktive eiere som står for strategi, daglig ledelse, eiendomsutvikling og utleie, og har egen senterleder og vaktmester.

I 2017 feirer kjøpesenteret 45 år. Mer av historien kan du lese i omtalen som er skrevet av Næringsforeningen i Kristiansandsregionen her.

Lillemarkens innganger til senteret fra Markensgaten, Skippergata, Gyldenløvesgate og Vestre Strandgate, samt egen inngang fra eget parkeringshus som for tiden drives av TimePark.

Det lille ekstra: 
Handel skal være mer enn en praktisk nødvendighet. Opplevelse, trivsel og atmosfære er viktige ingredienser. Lillemarkens har derfor valgt å satse på nisjebutikker kombinert med tyngre kjeder. Nisjebutikkene er som krydder i butikkmiksen og er med på å gi Lillemarkens sin egen identitet og særpreg.

Senterforeningen: 
Som leietaker i senteret er du medlem av Lillemarkens senterforening. Den står for markedsarbeidet og utviklingen av kampanjer og all kommunikasjon utad. Lillemarkens har eget sentermagasin, kundeklubb og digitale platformer. Dette arbeidet ledes av vår egen senterleder i samråd med et markedsutvalg bestående av butikkdrivere.

Kontakt oss gjerne:

Fredrik Hodne

Senterleder

fredrik@lillemarkens.no

Tor Einar Torjesen

Daglig leder

tor.einar@lillemarkens.no

Kjell Landelius

Vaktmester

kjell@lillemarkens.no

Her finner du oss

Åpningstider

Butikker

Man - Fre
9 -18
Torsdag
9 -19
Lørdag
10-16


Vinmonopolet

Man - Fre 
10 - 18
Lørdag
10 - 15


Lillemarkens AS, Postboks 684, 4666 KRISTIANSAND S
Senterleder Fredrik Hodne 916 07 867 | Vaktmester Kjell Landelius 906 49 684

Design by Fundamentet.no | Makeweb CMS