Grønn Bylørdag!

Lørdag 29. april inviterer vi til GRØNN BYLØRDAG sammen med Kvadraturforeningen. Denne dagen skjer det masse spennende i byen og her i Lillemarkens.

PROGRAM GRØNN BYLØRDAG

11.30 - 12.15 #GREENWEEKCHALLENGE - GRØNN KOKKEKAMP
Inne i Lillemarkens blir det #greenweekchallenge når flere byansikter kvesser knivene og går løs på en grønn "mystery box". Hvem er egentlig best i byen på å lage vegetarmat under tidspress? Det hele bedømmes av Emilie Voe Nereng!

12.00 - GRØNN MEGAWOK i krysset Markens / Skippergata
Sammen med Kokkenes Mesterlaug og Bama fyrer vi opp laugets kjempewok - og inviterer deg til å smake superdigg plantebasert wok, med toppinger, dressinger og sauser fra TilStede mat og mer! Vi holder på så lenge vi har mat!

12.30 - 13.15: SARITAS VEGETARISKE MASTERCLASS
Sarita fra Mother India besøker Lillemarkens. I hennes vegetariske masterclass viser hun deg flere oppskrifter og fremgangsmåter for å lage skikkelig digg og indisk vegetarmat hjemme!

13.30 - 14.15: EMILIE VOE NERENGS GRØNNE FAVORITTER
Emilie Voe Nereng inntar kjøkkenstasjonen i Lillemarkens og gir deg matinspirasjon til å kunne spise både grønt og digg hjemme; Under sesjonen vil Emilie demonstrere tre av hennes favorittoppskrifter fra kokeboken "Sunne fristelser"! Til slutt blir det smaksprøver, og Emilie vil være tilgjengelig for boksignering. Norli Markensgate vil være til stede med stand for salg av hennes kokebøker.

Nb! Med forbehold om endringer

Grønn Bylørdag er en del av Spis Grønt Uka og arrangeres av Kvadraturforeningen i samarbeid med byens spisesteder og aktører. Grønn Bylørdag er et prosjekt i Kvadraturens satsing på bærekraftig bysentrum, og tiltaket har økonomisk støtte i klima - og omstillinsfondet til Kristiansand Kommune.

Sist oppdatert:
19/4/2023 13:10
Flere nyheter fra Lillemarkens
Fordeler for medlemmer i KUndeklubben

Send SMS med kodeord LILLEMARKENS til 2220

  • Nyttig informasjon
  • Gode tilbud
  • Utmelding: send sms med kodeord
    LILLEMARKENS STOPP til 2220