Vi bruker teknologi som informasjonskapsler for å lagre og/eller få tilgang til enhetsinformasjon. Vi gjør dette for å forbedre nettleseropplevelsen og vise personlig tilpassede annonser. Å samtykke til disse teknologiene vil tillate oss å behandle data som nettleseratferd eller unike ID-er på dette nettstedet. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet. Les mer om vår personvernserklæring her

17. maibordet!

Ganske snart viser kalenderen mai måned, en måned som ofte fylles med både konfirmasjoner, bryllup og ikke minst vår egen nasjonaldag! Vi gleder oss og har allerede begynt å forberede oss til festmåneden. Her gir Kari og Vibeke hos Tilbords Lillemarkens deg gode tips og inspirasjon til hvordan du enkelt dekker et lekkert og feststemt bord til den store dagen!

Et nydelig festbord i hvitt og blått og selvfølgelig norske flagg. Vårlige blomster setter prikken over i´en. Brudeslør passer perfekt som på 17. bordet, blomstene holder seg godt lenge og gjør mye ut av seg. De dekorative bunadskledde trefigurene er fra Kay Bojesen og flagene er fra Andersen. 

Sett gjerne sammen ulike serviser når du dekker. Det skaper et spennende uttrykk! Her har de dekket i det hvite Hammershøi-servise fra Kähler og latt det nye servise Fjord i blått og hvitt fra Magnor, være med på å sette farge på kuvertene. Bestikket er fra Skaugum.

Det vakre 3-etasjers fatet passer like godt til lunsjretter, som til kaker og desserter. Her har Reinhartsen fylt det med havets delikatesser.

Foto: 
Victoria Nevland
Victoria Nevland@Kvadraturen.no

Publisert:
10/5/2023 10:50
Sist oppdatert:
16/4/2024 12:23
Flere nyheter fra Lillemarkens