Vi bruker teknologi som informasjonskapsler for å lagre og/eller få tilgang til enhetsinformasjon. Vi gjør dette for å forbedre nettleseropplevelsen og vise personlig tilpassede annonser. Å samtykke til disse teknologiene vil tillate oss å behandle data som nettleseratferd eller unike ID-er på dette nettstedet. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet. Les mer om vår personvernserklæring her
Åpningstider
Mandag - fredag 09 - 18
// Lørdag 10 - 17

Apotek 1

Faghandel

Vårt hovedmål på Apotek 1 Løven er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. I tillegg til å være et lyst og trivelig sentrumsapotek gjør vi vårt ytterste for å være byens beste på personlig service.

38 14 88 30

Auds Hudpleie

Hår og Pleie

Med over 40 års erfaring i hudpleiebransjen vet vi mye om hva du som kunde ønsker. For at vi skal kunne tilfredsstille dine ønsker, tilbyr vi selvfølgelig markedets beste og mest effektive behandlinger.

38 02 29 44

B.young

Mote og Sko

b.young handler om å skape god stil. Hos b.young har du en perfekt mulighet til å uttrykke din egen personlighet gjennom nye og friske stiler hele året. Her finner du sesongens siste trender til gode priser.

38 09 76 17

Elegant

Mote og Sko

Byens beste kjole- og motebutikk med vekt på kvalitet og service. Elegant tilbyr stilige og elegante antrekk. De har i tillegg et fantastisk utvalg i brudekjoler og tilbehør, book time for å finne din drømmekjole!

47 77 04 44

Eurosko Lillemarkens

Mote og Sko

Euro Sko Lillemarkens består av 2 butikker. Shoe Gallery og Euro Sko. Her får du stort utvalg til både barn, voksen, fest, fritid i tillegg til mye flott tilbehør som vesker, skjerf og hårbøyler. Velkommen!

38 02 64 43

Jernia Torjesen

Faghandel

Jernia er en faghandelskjede med lidenskap for hjemmet, fordi de mener at den beste tiden tilbringes hjemme. Deres løfte er å hjelpe folk å lykkes hjemme. Med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage.

38 17 87 87

Joker Lillemarkens

Mat og Drikke

Velkommen til den gode naboen! Hos Joker finner du alt det du trenger til din daglige handel av forbruksvarer og etterspurte tjenester. Butikken holder åpent alle dager i uken, også søndag. Joker Lillemarkens åpnet i nye, lyse lokaler 22. september 2020.

Kid Interiør

Faghandel

Vi elsker interiør!

Kid Interiør er en av Nordens ledende retailkjeder, og hos oss finner du alt du trenger for å skape akkurat det hjemmet du ønsker deg. Vår visjon og drivkraft er inspirasjon til alle hjem, og du finner alt av interiør, tekstil og møbler til hele hjemmet hos oss. Sammen med et klassisk og tidløst helårssortiment utvikler vi også trend- og sesongkolleksjoner, og egne produktserier til stue, kjøkken, soverom, bad og barnerom.

God kvalitet til god pris er viktig for oss, og vi styrer fortsatt etter den opprinnelige forretningsideen som er å gjøre kvalitetsvarer tilgjengelig for alle – til priser folk flest har råd til.

De fleste av våre butikker har et komplett vareutvalg, samtidig som du alltid finner hele sortimentet på kid.no. Er du ute etter en favoritt du ikke finner i din nærmeste Kid-butikk, ta kontakt med butikken, så bestiller vi varene for deg. Du kan hente din bestilling i valgfri Kid-butikk, eller få varene levert hjem.

Velkommen til et hyggelig butikkbesøk!

94 02 60 22

Kitch'n

Faghandel

Kitch’n skal være No. 1 på kjøkkenet. Vi er kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet, ekstra god service og fagkunnskaper.

51 11 14 79

Kjøkkenskapet

Mat og Drikke

Kjøkkenskapet ønsker at du som gjest skal få dagens beste opplevelse, både av de som står bak disken og ikke minst av maten de serverer. Vår lidenskap er å lage mat fra bunnen av, uten snev av bakehjelpemidler. Bakverket er selve nerven i Kjøkkenskapet, og hver morgen kan du nyte rykende ferskt bakverk. Hvert brød, hver bolle og hvert rundstykke er bakt etter gode gammeldagse oppskrifter, og trilles ut av en kjærlig hånd.

466 37 169

Kjøkkenskapet bageri

Mat og Drikke

Kjøkkenskapet bakeri tilbyr ferske brød og bakervarer bakt på tradisjonell måte med naturlige ingredienser i brød og bakst. Tar du turen til Lillemarkens, finner du oss i kjelleren ved siden av Vinmonopolet. Ønsker du å bestille kaker kan du gjøre det via vår nettside.

38 02 80 08

Lekia

Faghandel

Kul lekebutikk innerst i Lillemarkens. Her finner du de beste lekene, spillene, sesongleker og multimediaproduktene. Vi setter vår ære i god produktkunnskap, og du er alltid velkommen til å spørre om råd og veiledning.

95 71 01 25

Lotus grillbar

Mat og Drikke

Ryktet sier vel rett og slett at den beste kinamaten i byen, den får du hos Lotus. Her får du friske og gode råvarer, tilberedt på tradisjonelt autentisk vis, med spennende krydder og deilige smaker.

I tillegg til den tradisjonelle kinesiske menyen, tilbyr de også enkelte fastfood-retter, slik at den i familien som foretrekker det, også skal bli fornøyd.

38 02 97 30

Mestergull Hodne

Mote og Sko

Mestergull Hodne ligger i inngangen til Lillemarkens, midt i gågaten i Kristiansand, og er byens ledende gullsmed, etablert i 1887. Butikken drives i dag av 4. og 5. generasjon gullsmeder.

Mestergull Hodne er kjent for stort utvalg og høy faglig kompetanse, og de har eget verksted med 2 gullsmeder og gemmolog.

38 02 44 12

Miabell Undertøysalong

Mote og Sko

Miabell undertøysalong er en spesialbutikk i undertøy og badetøy med personlig service. Voksen og hyggelig betjening er alltid behjelpelig med å finne rette størrelse for deg. Velkommen til oss i Lillemarkens!

38 02 13 96

Moni Frisør

Hår og Pleie

Hos Moni frisør møter du dyktige frisører med lang erfaring. Vi kan hår!

38 02 21 00

Naturkompaniet

Mote og Sko

På Naturkompaniet kan du kjøpe alt av klær og utstyr for et bærekraftig friluftsliv. Her finner du populære merkevarer som Fjällräven, Tierra, Primus, Hanwag, Patagonia, Osprey, Black Diamond, Haglöfs, The North Face, Devold og mange flere.

Lidenskapen for friluftsliv og natur er Naturkompaniets største drivkraft og de vil tilrettelegge for et bærekraftig friluftsliv. Naturkompaniet ønsker ikke å oppfordre til en kjøp-og-kast-mentalitet og selger derfor kun klær og utstyr som du kan ha glede av lenge. De hjelper deg gjerne med gode tips og råd om vedlikehold. Hos Naturkompaniet finner du det du trenger for å ta vare på ditt utstyr og klær, så det holder lengre.

38 09 84 41

Reinhartsen

Mat og Drikke

Reinhartsen i Lillemarkens er en fisk-og delikatessebutikk som tilbyr alt fra den enkle fiskemiddagen til det beste gourmetmåltidet. Her får du fersk fisk og skalldyr hver dag og møter dyktige og engasjerte ansatte.

Vi har et stort utvalg av Husets ferdigretter og sauser, Husets hjemmerøkte laks og et bra utvalg lokale råvarer! Velkommen innom til en hyggelig matprat, råd og tips.

02028

Royal Angkor Khmer Kitchen

Mat og Drikke

Autentisk og velsmakende kambodsjansk mat.

94 78 30 90

Sans & Smak

Mat og Drikke

Sans & smak er en økologisk dagligvarebutikk. Her møter du engasjerte mennesker med stor kunnskap som tilbyr mat og dagligvarer uten sprøytemidler og uheldige tilsetninger.

38 07 18 50

Subway

Mat og Drikke

Nederst i Lillemarkens finner du en stor flott Subway restaurant. Subway har blitt det ledende valget for folk som ønsker raske, herlige måltider som hele familien kan nyte.  Ferskt, sunt og veldig godt!

96 94 12 16

Synsam

Faghandel

Hos Synsam i Gyldenløvesgate møter du hyggelige medarbeidere med høy kompetanse. De hjelper deg å finne den beste løsningen blant deres kvalitetssortiment av briller, kontaktlinser og solbriller.

38 17 87 00

Sønnik

Mote og Sko

Sønnik er herrebutikken med fokus på merkevarer, kvalitet og personlig service. Vi hjelper deg å finne den perfekte smokingen eller dressen til en spesiell anledning. Du finner et stort utvalg i herreklær fra merker som blant annet Lyle and Scott, Matinique, Morris, Mads Nørgaard og Mos Mosh.


38 09 06 00

Tea & Coffe shop

Mat og Drikke

Nydelig butikk full av gode lukter og te og kaffe fra hele verden. Her får du blant annet gourmetkaffe, te, espresso, italienske delikatesser, sjokolade, olivenolje, krydder, pasta og masse andre godsaker.

I tillegg har de et godt utvalg i kaffemaskiner, espressomaskiner og utstyr til tilberedning av kaffe og te.

38 02 27 77

Til Henne Rasmus

Mote og Sko

Hos Til Henne Rasmus er de eksperter på mote og kvalitetsklær til den voksne kvinne. Butikken har bredt og variert utvalg av klær til både hverdag og fest, i tillegg har de en stor avdeling til undertøy, badetøy og strømper.

38 00 66 80

Tilbords Lillemarkens

Faghandel

TILBORDS Lillemarkens tilbyr det beste utvalget innen bestikk, serviser, gaveartikler, glass og kjøkkenutstyr, blant annet fra kjente merkeleverandører som Kähler, Georg Jensen, Wedgwood, Royal Copenhagen.

38 02 48 80

Vinmonopolet

Mat og Drikke

Hos Vinmonopolet i Lillemarkens møter du hyggelige og faglig dyktige ansatte som gjerne hjelper deg med gode anbefalinger. De tilbyr over 10 000 varer fra fast sortiment og bestillingsutvalg. Nye varer lanseres annenhver måned.

04560
Lillemarkens

Nyheter