Velkommen til Matkjelleren

Lunsj, middag, take-away eller ferske råvarer? Ta turen innom vår Matkjeller - der finner du alt du trenger enten du vil ha en matbit i farta, nyte lunsjen i ro og fred, eller trenger råvarer til middagen!

Kjøkkenskapet bakeri

Kjøkkenskapet ønsker at du som gjest skal få dagens beste opplevelse, både av de som står bak disken og ikke minst av maten de serverer. Deres lidenskap er å lage sunn mat helt fra bunnen av. Deres kokker og bakere produserer med hjertet og kjærlighet for faget!

I bakeriet bakes det på gamlemåten, hvert brød for hånd, uten snev av bakehjelpemidler, fett eller sukker. Kjøkkenskapet har også et eget glutenfritt bakeri og tilbyr en mengde glutenfrie varianter av både søtbakst, brød og rundstykker.

Kjøkkenskapet tror at både du og kroppen din vil merke forskjellen når du spiser hos dem.

Velbekomme!

Reinhartsen

Helt siden 1931 har Reinhartsen levert det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter. Deres kokker og fiskeeksperter gir deg råd om hvordan råvarer og produkter tilberedes til sunne og smakfulle måltider. I deres delikatessebutikk i Lillemarkens svinger fiskebilen innom flere ganger daglig med med fersk sjømat fra fiskemottaket og nylaget fiskemat fra vårt kjøkken på fiskebrygga. Her finner du også et stort utvalg av oster, skinker, viltkjøtt, desserter, sjokolade og drikke.

De selger også billedkunst, keramikk og kunstglass fra lokale kunstnere. Perfekt hvis du er på utkikk etter en oppmerksomhet til vertskapet eller ser etter en unik gave.

Royal Angkor Khmer Kitchen

Gjør deg klar for smaksbomber av de sjeldne! Hos Thida får du servert velsmakende, autentiske kambodsjanske retter. Ingredienser som friske grønnsaker, kjøtt eller fisk, sødmefylt kokosmelk, syrlig sitrongress og akkurat passe mengder sting fra chili eller hvitløk setter prikken over i´en på Thidas retter. Her får du fantastiske smaker, og mye mat til en rimelig penge.

Nylig var FVNs matanmelder på besøk i restauranten. Han var full av lovord og vi skjønner hvorfor! Hele anmeldelsen kan du lese her.

Sans&Smak

Hos den økologiske dagligvaren Sans&Smak finner du et godt utvalg innen helsekost, fairtrade- og zerowaste-produkter, glutenfrie alternativer og økologisk kjøtt, frukt og grønt i sesong. De har sterkt fokus på å fremme lokale leverandører og kortreiste produkter, og har stor kunnskap om både produktene de selger og hvor de kommer fra.

I butikken holdes det også jevnlig kurs om fermentering, surdeigsbakst og rawfood. Følg dem gjerne på Facebook for mer info om kurs og produkter.

Lotus

Ryktet sier vel rett og slett at den beste kinamaten i byen, den får du hos Lotus. Her får du friske og gode råvarer, tilberedt på tradisjonelt og autentisk vis, med spennende krydder og deilige smaker.

I tillegg til den tradisjonelle kinesiske menyen, tilbyr de også enkelte fastfood-retter, her finner du noe for alle i familien.


Subway

Nederst i Lillemarkens finner du en stor flott Subway restaurant. Subway serverer raske, herlige måltider. Nyt lunsjen i Matkjelleren eller ta det med deg ut i parken! Ferskt, sunt og veldig godt!

Vinmonopolet

Hos Vinmonopolet i Lillemarkens møter du hyggelige og faglig dyktige ansatte som gjerne hjelper deg med gode anbefalinger. De tilbyr over 10 000 varer fra fast sortiment og bestillingsutvalg. Nye varer lanseres annenhver måned. Vinmonopolet i Lillemarkens er et kategori 6 pol.

Publisert:
14/5/2024
Sist oppdatert:
14/5/2024 11:58