Informasjon

Parkeringshus

Lillemarkens parkeringshus driftes av Timepark. Sentral beliggenhet midt i kvartalet gjør parkeringshuset meget attraktivt. Vi har 150 tilgjengelige plasser med inngang direkte til kjøpesenteret. Det er ParkLink som drifter betalingssystemet og du kan velge mellom å betale via deres app eller automatene som er plassert i p-huset og ved utgangen fra Matkjelleren.
Parkeringshuset er døgnåpent.

I Lillemarkens p-hus starter parkeringen automatisk når du kjører inn. Du trenger ikke lapp i bilen, betal for din p-tid enten ved å:
1. Betale i automaten ved avreise eller
2. Benytte deg av ParkLink-appen

Priser:
30 kr per time (beregnes pr. påbegynte 30 min.)
Døgnpris: 195 kr
Maks døgnpris 195 kr
Langtidsleie: Pris pr. plass pr. mnd. kr. 2050,- inkl. mva.

Ønsker du å leie p-plass? Send mail til: utleie@timepark.no

ParkLink

Nå trenger du ikke lenger parkeringslapp i vårt parkeringshus! ParkLink-systemet registrerer automatisk bilen din når du kjører inn og ut av P-huset. Alt du må gjøre i forkant er å laste ned appen og registrere deg. Les mer her!

Vi er opptatt av bedre kundeopplevelser, og vi vet at parkering er viktig. Derfor har vi installert et skiltgjenkjenningssystem som leser av skiltnummeret ditt ved inn- og utkjøring. Dette, kombinert med appen ParkLink, vil gjøre parkeringen vesentlig enklere for deg.
Ønsker du en enklere parkering, anbefaler vi at du laster ned ParkLink-appen og registrerer deg som bruker. Noen fordeler er:
– Du trenger ingen p-lapp
– Du har full oversikt over parkeringstiden i appen
– Du betaler med mobilen, og slipper å gå til betalingsautomatene

Last ned appen her

Dersom du ikke ønsker å laste ned ParkLink-appen, vil ditt registreringsnummer bli lest av ved innkjøring i p-huset. Før du går fra senteret må du gå innom betalingsautomaten, taste inn registreringsnummeret på bilen din, og betale for medgått tid. Det er to betalingsautomater i Lillemarkens. En rett vis a vis Sans&Smak i Matkjelleren og en på øvre plan i P-huset.