Vi bruker teknologi som informasjonskapsler for å lagre og/eller få tilgang til enhetsinformasjon. Vi gjør dette for å forbedre nettleseropplevelsen og vise personlig tilpassede annonser. Å samtykke til disse teknologiene vil tillate oss å behandle data som nettleseratferd eller unike ID-er på dette nettstedet. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet. Les mer om vår personvernserklæring her

Noa Noa er tilbake!

Vi er glade for å ha Noa Noa tilbake i byen og ikke minst glade for å ha de med på laget i Lillemarkens!

Etter 5 år borte fra byen, gjenåpner butikken i de samme lokalene i Markensgate 29, som tidligere. Butikken åpnet i dag, 14. april, og vi er veldig stolte og glade for å kunne ønske dem, med butikksjef Tine Charlotte i spissen, velkommen i senteret.

Hos Noa Noa finner du dame- og barneklær i gode og behagelige kvaliteter. Det danske merket er kjent for sin feminine, romantiske og bohemske stil. Her finner du også tilbehør som sko, vesker og hårpynt. Butikken feirer åpningen med opptil 50% på alle dameklær og 3 for 2 på alle barneklær.

Publisert:
14/4/2023 11:56
Sist oppdatert:
15/4/2023 11:31
Flere nyheter fra Lillemarkens