Vi bruker teknologi som informasjonskapsler for å lagre og/eller få tilgang til enhetsinformasjon. Vi gjør dette for å forbedre nettleseropplevelsen og vise personlig tilpassede annonser. Å samtykke til disse teknologiene vil tillate oss å behandle data som nettleseratferd eller unike ID-er på dette nettstedet. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet. Les mer om vår personvernserklæring her

Spis Grønt Uka

12 - 18. oktober gjennomføres Spis Grønt uka i Kvadraturen for 2. gang, og Matkjelleren i Lillemarkens er stolt medarrangør.

Velkommen til en grønnere, sunnere og mer bærekraftig matuke i Kristiansand! I år gjennomføres Spis Grønt Uka for andre gang i Kvadraturen.

Dette blir en helgrønn arrangementsuke hvor utvalgte butikker, restauranter og aktører i Kvadraturen ha fokus på sunnere produkter og matretter til redusert pris til glede for deg som forbruker. Hos Reinhartsen utvider de sin meny med herlige ekstra grønne retter, denne uka. Vi gleder oss blant annet til å teste kveiteburgeren. Les mer her om alt det spennende de har på menyen her.

Aktiviteter i Matkjelleren

Matkjelleren i Lillemarkens er en av medarrangørene til Spis Grønt Uka, og i løpet av uke blir det flere spennende aktiviteter i Matkjelleren. Se bare her:

Onsdag 14. og torsdag 15. oktober kl. 10-14: Gratis demo av Bokashi v/ Anita S. Dietrichson

Stikk innom Matkjelleren for å lære mer om Bokashi. Åpent fra 10 - 14 begge dager for drop-in. Anita vil også holde et miniforedrag om metoden to ganger hver dag på følgende klokkeslett.

  • 12.00-12.30
  • 13.00-13.30

Info Smittevern
Vi tar smittevernet på alvor, derfor er det begrenset plasser til selve foredragene og matlagingsshowene. Det blir satt ut stoler til å sitte på - førstemann til mølla. Husk at 1-meters regelen gjelder! Dersom du har symptomer på forkjølelse, eller har vært i utlandet de siste 10 dagene, ber vi om at du holder deg hjemme.

Vi overholder regelen om minst 1-meter avstand og oppfordrer besøkende til å benytte seg av antibac-stasjonene som er plassert ved alle senterets innganger.

Les mer om alt det spennende som skjer denne uka på www.spisgrontuka.no.

Publisert:
7/10/2020 13:23
Sist oppdatert:
13/10/2020 9:49
Flere nyheter fra Lillemarkens