Kjøpesenter
Meny
Åpningstider

Åpningstider

Mandag-Fredag: 09-18

Torsdag: 09-19

Lørdag: 10-16

*avvik kan gjelde for enkelte butikker. Se info om hver enkelt butikks åpningstid her.

<
>

Drømmekjolen

Hos Elegant i Lillemarkens har de stort utvalg av både brudekjoler og festkjoler i alle stiler og fasonger. 

Elegant fører kjente merker som blant annet Pronovias, Mori Lee By Madeline Gardner, Modeca og White One. De har forskjellige stiler fra helt klassisk, til bohem, via romantisk til det storflotte.

–Det vi ikke har inne kan vi bestille, men da er det viktig å være ute i god tid, da det er 4-5 måneders leveringstid på bestillinger, sier Solgunn.

- Vi begynner prøvetimen med en kartlegging, det er viktig for oss å bli kjent med bruden, vite hva hun tenker og hva hun drømmer om. Da er det lettere å finne drømmekjolen. 

I tillegg er vi også opptatt av å veilede, etter brudens utgangspunkt. Riktig snitt og utringning for hver enkelt er viktig,  forteller Solgunn. 

Personligheten på hver brud skal komme fram, det er jo Kjolen med stor K, den er en stor del av dagen, og sannsynligvis den mest spesielle kjolen bruden skal ha hele sitt liv. 

Brudepikekjoler, selskapskjoler samt tilbehør som sko, slør og hårpynt i fantastisk varianter er en selvfølge hos Elegant, her kan du drømme deg bort i kvalitet og service. Elegant tilpasser selvfølgelig din kjole.

Foto: Victoria Nevland
Modell: Hilde Lunøe-Nielsen


Lillemarkens AS, Postboks 684, 4666 KRISTIANSAND S
Senterleder Fredrik Hodne 916 07 867 | Vaktmester Kjell Landelius 906 49 684

Design by Fundamentet.no | Makeweb CMS