Kjøpesenter
Meny
Åpningstider

Åpningstider

Mandag-Fredag: 09-18

Torsdag: 09-19

Lørdag: 10-16

*avvik kan gjelde for enkelte butikker. Se info om hver enkelt butikks åpningstid her.

<
>

Ringene

Mestergull Hodne har stort utvalg av både gifteringer og forlovelsesringer. De hjelper dere mer enn gjerne med å finne de perfekte ringene for akkurat dere. 


Det hele begynner gjerne hos gullsmeden, for å finne den perfekte ringen, enten man skal spørre det store spørsmålet eller gi hverandre et ja. Lykkeringene er landets største og mest komplette kolleksjon på glatte ringer. Kun Lykkeringene gir dere muligheten til å designe deres helt personlige og unike ringer gjennom bevisste valg av alle detaljer. Resultatet blir et par skreddersydde ringer – kun til dere.

En av de mest spennende opplevelsene for et lykkelig par er valget av ringene – enten de er til forlovelsen eller bryllupet. Tross alt – valg man skal leve med resten av livet. Ringenes profil, bredde, mønster og overflate skaper ønsket uttrykk, og sammen med diamanter og gravering understrekes deres personlighet. 

Lykkeringene gir dere nettopp alle disse valgene og dere kan skape deres helt personlige ringer. Derfor sier vi ”design your love”! Det store utvalget og den personlige servicen finner du i butikken i Markensgate. Hvis dere ønsker å utfordre hverandre og egen kreativitet kan dere bruke vår designmodul på 

www.lykkeringene.no

Uansett blir resultatet er par skreddersydde ringer – kun for dere.Lillemarkens AS, Postboks 684, 4666 KRISTIANSAND S
Senterleder Fredrik Hodne 916 07 867 | Vaktmester Kjell Landelius 906 49 684

Design by Fundamentet.no | Makeweb CMS