Kjøpesenter
Meny
Åpningstider

Åpningstider

Mandag-Fredag: 09-18

Torsdag: 09-19

Lørdag: 10-16

*avvik kan gjelde for enkelte butikker. Se info om hver enkelt butikks åpningstid her.

<
>

25 års gjestfrihet

Frisørene Mona, Nina og Ronny kaller kundene sine for gjester. Nå feirer MONI frisør 25 år.

Det blir vel ikke like vilt som da vi  feiret 20-årsjubileum, men det blir nok noen overraskelser og en ordentlig markering, ja, lover Mona Gregersen og Nina Helene Grødum. De to damene står bak MONI frisør i Gyldenløves gate, eventuelt ned trappa fra Lillemarkens og rundt hjørnet. 

En søndagskveld i juli 1993 tok de to venninnene fra Hamresanden grep og bestemte seg for å starte frisørsalong - sammen. Dette var nemlig det eneste de hadde villet i flere år. 

- Vi var ute og gikk en tur i Markens, og på en avstikker ned Gyldenløves gate så vi et tomt lokale. Det var helt perfekt. Mandag var vi hos eiendomsmegler, tirsdag var det vårt og torsdag var alt satt opp, sier Nina og ler. 

- Vi har ikke angret en dag, sier Mona. Ikke en eneste dag. 

Det er ikke en overdrivelse å si at de to kjenner hverandre ut og inn. De har til og med bodd sammen en periode. Stemningen er alltid god og smilet er alltid på plass. Ronny, som begynte som lærling hos MONI for ti år siden, valgte til og med å komme tilbake, etter to år i Oslo. 

- Han gikk i lære her, og ble uteksaminert med toppkarakterer i sin tid. Vi er stolte av det. Og stolte og glade for at han har valgt å komme «hjem» igjen til oss. Det sier jo alt, sier Mona med glimt i øyet.

Oppskriften på å beholde kunder gjennom 25 år er enkel. For Mona og Nina er dette mer enn en jobb, det er en livsstil. Hos MONI blir du sett – og hørt – som kunde, og det er tydelig at de elsker jobben sin.

- Og få med at vi kaller kundene våre for gjester. For det er det de er. Takket være gjestene våre har vi kunnet drive på samme sted i alle år. Og vi flytter aldri herfra.

Foto: Håvard Anthonsen
Tekst: Amund HestsveenLillemarkens AS, Postboks 684, 4666 KRISTIANSAND S
Senterleder Fredrik Hodne 916 07 867 | Vaktmester Kjell Landelius 906 49 684

Design by Fundamentet.no | Makeweb CMS