Vi bruker teknologi som informasjonskapsler for å lagre og/eller få tilgang til enhetsinformasjon. Vi gjør dette for å forbedre nettleseropplevelsen og vise personlig tilpassede annonser. Å samtykke til disse teknologiene vil tillate oss å behandle data som nettleseratferd eller unike ID-er på dette nettstedet. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet. Les mer om vår personvernserklæring her

Velkommen til Matkjelleren

Lunsj, middag, take-away eller råvarer til hverdagens måltider av beste kvalitet? I Matkjelleren i Lillemarkens finner du et fantastisk utvalg av lokalproduserte retter, kortreist mat og noen av de beste smakene fra andre land.

Kombinasjonen av fiskehandler, bakeri, økologisk dagligvarehandel, Vinmonopol og spisesteder er helt unik. Hos aktørene i Matkjelleren finner du alt du trenger, enten du skal servere mange gjester eller bare trenger en matbit i farta. I felleskap setter de sin stolthet i å tilby deg ekte, ærlig og lokalprodusert mat og drikke.

Det beste av det meste fra havet

- Vi deler mer enn gjerne råd og oppskrifter til festmåltider eller kommer med tips dersom du trenger litt inspirasjon til hverdagsmiddagen, sier Vladimir som er utdannet kokk og jobber hos Reinhartsen. Han forteller også at de hver helg tilbyr en egen «helgepose». Da får du middagen ferdig pakket og alt du trenger å gjøre før servering er å varme den opp i ovnen eller på grillen.

Fokus på bærekraftige produkter og lokale leverandører

Hos Sans & smak har innehaver Karin et rikt utvalg av frukt og grønnsaker i sesong, samt oljer, urter, tørrvarer og tilbehør av beste kvalitet. - Vi har stort fokus på økologiske, lokalproduserte, miljøvennlige og bærekraftige produkter. Derfor jobber vi alltid for å få tak i kortreiste råvarer fra lokale produsenter, smiler hun.

Duften av nybakte brød og kaker

I bakeriet til Kjøkkenskapet er det høy aktivitet fra tidlig på morgenkvisten til sent på ettermiddagen. Hver morgen siver duften av nybakte kaker og brød ut i butikken. Julia forteller at alt bakes fra bunnen av, med inspirasjon fra de gamle baketradisjonene.
Her finner du over 14 sorter brød og utvalget av kaker og søtbakst er rikholdig. De baker også på bestilling og har i tillegg eget glutenfritt bakeri.

Ta lunsjen i Matkjelleren!

Aktørene i Matkjelleren tilbyr et bredt utvalg av lunsjretter. Spis den gjerne hos oss i Matkjelleren eller ta den med deg og nyt lunsjen utendørs.

Hos Kjøkkenskapet får du saftige sandwicher, deilige salater og selvfølgelig et stort utvalg av kaker og søtbakst.

Sans&smak har spennende vegetar og veganske retter på menyen, og fantastiske rawfood-kaker. En skikkelig smaksbombe!

Reinhartsen har mange varianter av sjømat på menyen. Her anbefaler vi piratburgeren eller den pooulære fiskesuppa.

Er du litt ekstra sulten kan vi tipse om at porsjonene hos Lotus er svært rause. Her finner du et hav av kinesiske og vietnamesiske retter. Det er bare å velge og vrake!

Vis-a-vis Lotus finner du en av Norges største Subway-restauranter, som alltid byr på nybakte baguetter og salater. Nå har de også fått wraps på menyen - perfekt om du trenger en matbit i farta!

Bon Appétit og velkommen til en hyggelig handel i vår Matkjeller!

Publisert:
16/6/2020 13:59
Sist oppdatert:
7/1/2021 11:03
Flere nyheter fra Lillemarkens