Vi bruker teknologi som informasjonskapsler for å lagre og/eller få tilgang til enhetsinformasjon. Vi gjør dette for å forbedre nettleseropplevelsen og vise personlig tilpassede annonser. Å samtykke til disse teknologiene vil tillate oss å behandle data som nettleseratferd eller unike ID-er på dette nettstedet. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet. Les mer om vår personvernserklæring her

Kid x Camilla Pihl

Har du fått med deg Atelier-kolleksjonen hos Kid Interiør? En kolleksjon for å innrede hjemmet med de beste kvalitetene, i de mest delikate og stilrene farger og mønstre. Oppdag produktene i kolleksjonen Atelier - et møte mellom årelang erfaring med tekstiler og dekor fra Kid Interiør, og den stilrene, klassiske looken fra Camilla Pihls univers.

I kolleksjonen finner du produkter med et uttrykk som roper kvalitet: organiske former og naturmaterialer møter stramme linjer og grafiske mønstre i en perfekt balanse. Finn dine favoritter blant det brede utvalget: eksklusive sengetøy i klassiske design, pynteputetrekk, håndklær og bordtekstiler som gir et løft til hjemmet sammen med krukker og gulvtepper med et organisk særpreg. Akkurat nå får du opptil 40-50% rabatt på hele kolleksjonen. Tilbudet varer til og med 13. august 2023. Se hele kolleksjonen her.

Tekst og foto: Kid Interiør

Publisert:
9/8/2023 10:11
Sist oppdatert:
10/8/2023 11:56
Flere nyheter fra Lillemarkens