Vi bruker teknologi som informasjonskapsler for å lagre og/eller få tilgang til enhetsinformasjon. Vi gjør dette for å forbedre nettleseropplevelsen og vise personlig tilpassede annonser. Å samtykke til disse teknologiene vil tillate oss å behandle data som nettleseratferd eller unike ID-er på dette nettstedet. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet. Les mer om vår personvernserklæring her

Naturkompaniet har åpnet!

Onsdag 15. mai åpnet Naturkompaniet dørene til sin splitter nye butikk med inngang fra Markensgate. 

Lokalene som tidligere huset Regntøyspesialisten har gjennomgått en grundig renovering og gjenoppstått i helt ny drakt! Selv om butikken og logoen er ny, er betjeningen heldigvis den samme. Herman, Harald og deres stab, som alle har spisskompetanse innen alt som har med tur og fritluftsliv å gjøre, vil fortsatt gi deg den beste servicen i butikken.

Hos Naturkompaniet har de stort fokus på miljø og bærekraft, og de har derfor strenge krav til hvilke merker som tas inn i butikken. Kjeden går nøye gjennom hvordan klærne produseres for å kvalitetssikre at det skjer på en bærekraftig måte, i tillegg har de stort fokus på at kvaliteten på klærne skal holde en høy standard. Hos Naturkompaniet finner du derfor nøye utvalgte, slitesterke klær som er laget for å vare. Og trenger de en reparasjon eller litt vedlikehold, finner du selvsagt utstyret til dette også hos dem. Blant merkene de fører finner du Fjällräven, Patagonia, Amundsen Sports, Arcteryx, Devold og mange flere.

Vi gratulerer så masse med nyåpning av en fantastisk flott butikk, og anbefaler alle som er i byen å ta en tur innom den nye flotte butikken!

Publisert:
15/5/2024 12:59
Sist oppdatert:
16/5/2024 11:48
Flere nyheter fra Lillemarkens