Lillemarkens - Nå er kobber gull verd på kjøkkenet
Meny
Åpningstider

Åpningstider


*avvik kan gjelde for enkelte butikker. Se info om hver enkelt butikks åpningstid her.

<
>

Nå er kobber gull verd på kjøkkenet

Gryter og stekepanner i kobber kan mer enn å koke og steke. Nå er de i skuddet som aldri før.

De skinner i lyset fra vinduet og ser ut som de har hengt der i 100 år: Gylne og eksklusive gryter og stekepanner i kobber som pryder kjøkkenveggen over arbeidsbenken.

Det er ingen tvil. Høstens store trend er grytesett i kobber. Det signaliserer kvalitet, varighet eksklusivitet og stil. 

– Vi får inn mange fine kokekar og panner i kobber. I tillegg til å være gode koke- og stekeredskaper, er de dekorative og tilfører kjøkkenet noe ekstra, sier Solveig Helen Skarshaug i Kitch´n i Lillemarkens. 

En av fordelene med kobber er evnen til å fordele varmen jevnt. Kobberkjeler gir ifølge Skarshaug rask og effektiv oppvarming. Men det fins alternativer. Kokekar i støpejern har også mange tilhengere. Støpejern er ifølge Skarshaug robust, holder godt på varmen og går aldri av moten. 


Doblet omsetning

Etter snart to år i Lillemarkens, kan Kitch´n konstatere at flyttingen fra de tidligere lokalene lenger oppe i Markens gate har vært en innertier. Omsetningen er nesten doblet. 

– Vi stortrives i Lillemarkens. Her er det godt å drive butikk og vi som driver her, gjør hverandre bedre, sier Solveig Helen Skarshaug i Kitch´n Lillemarkens.

– Vi har fått en perfekt beliggenhet i inngangspartiet til Lillemarkens. Det gir oss mange drop in- kunder både fra Markens gate og Lillemarkens, i tillegg til de faste kundene, sier hun.

En annen viktig grunn til veksten er at butikken har fått dobbelt så mye plass; 180 kvadratmeter. Det gjør det mulig å vise fram et enda større utvalg av kjøkkenutstyr og redskaper.  

– Vår ambisjon er å være best på alt av tilbehør til kjøkkenet. Det betyr at vi skal ha det største utvalget og de beste prisene. Og ikke minst; vi skal ha fagfolkene som gir kundene gode råd og riktig veiledning, sier Skarshaug, som leder fire medarbeidere. 

På skolebenken

For å innfri på service kjører Kitch´n alle sine medarbeiderne på kurs i regi av kjeden, som omfatter ca 130 butikker over hele landet. Der får de kjennskap til kjedens mange produkter og egenskaper. Skarshaug sier kundene ofte kommer og spør om råd og veiledning. 

– Kundene blir mer og mer opptatt av kvalitet og egenskaper til produktene våre. De kan f.eks. lure på hvilke metallegeringer som fins i grytesettet og risiko for allergikere. Hvis ikke vi har svaret klart, henter vi inn opplysningene fra kjeden, slik at kunden får svar på de de lurer på.  

– Publikum skal vite at Kitch´n er nummer én på kjøkkenet, sier hun.

Tekst: Eirik Vigsnes. 
Foto: Håvard Antonsen
Lillemarkens AS, Postboks 684, 4666 KRISTIANSAND S
Senterleder Fredrik Hodne 916 07 867 | Vaktmester Kjell Landelius 906 49 684

Design by Fundamentet.no | Makeweb CMS