Lørdag 2. november inviterte vi til lanseringsfest i vår nyoppussede Matkjeller!

Kjøkkenskapet, Reinhartsen, Subway og Sans & Smak bød på deilige smaksprøver på sine lunsjretter og Trond Moi holdt gratis kokkekurs, selvfølgelig med råvarer du finner i Matkjelleren, og delte ut smaksprøver til glade gjester! På menyen stod blåskjell og varmrøkt laks med pastinakk- og fløtesaus, og Trond har selvfølgelig delt oppskriften med oss! Du finner den her.

Åpningen av det nye konseptet ble markert med snorklipping i form av at Trond skar over en spesiallaget baguette fra Kjøkkenskapet!
Trond holdt kokkekurs med nydelige ingredienser fra butikkene i Matkjelleren.
Tusen takk til alle dere som kom og gjorde dette til en skikkelig festdag!
Publisert:
16/9/2020
Sist oppdatert:
16/9/2020 21:13