Stengt!
Onsdag 09 – 16
Skjærtorsdag Stengt
Langfredag Stengt
Påskeaften 10 – 16
2. påskedag Stengt
300 gram rabarbra
1 vaniljestang - frøene
20 gram brunt sukker
80 gram sukker (farin)
1 ts ceylon kanel
Vask og skjær rabarbrastilkene i terninger på ca 1-2 cm
Legg terningene i en ildfast form og bland dem sammen med sukker, kanel og frøene fra vaniljestangen.
Bak midt i ovnen på 175 grader varmfluft i 15-20 min. Rør om av og til.
Her har vi brukt den bakte rabarbraen som topping på yoghurt naturell, men den kan også brukes i både salater og desserter.
Her er våre serveringsforslag:
Frokost: Hell yoghurt naturell i en skål og topp med bakt rabarbra og granola eller nøtter.
Ost og kjeks: Bruk den bakte rabarbraen som tilbehør på ostefatet. Smaker fortreffelig sammen med brie og camambert.
Dessert 1: Server lunet bakt rabarbra sammen med et par kuler vaniljeis. Topp gjerne med søt granola eller ristede mandler.
Dessert 2: Bruk den bakte rabarbraen som topping på vaniljepanacotta.
Salat: Bakt rabarbra egner seg også godt i salat sammen med f.eks. bakt chevre og ristede valnøtter.
Rustikk fransk pai med sommerens friske bær
En rask og fresh pastarett!