Stengt!
Onsdag 09 – 16
Skjærtorsdag Stengt
Langfredag Stengt
Påskeaften 10 – 16
2. påskedag Stengt
Mørdeig - her brukte vi ferdig kjøpt fra butikken.
450-500 gram friske bær. Her har vi brukt en kombinasjon av jordbær og rabarbra
80 gram sukker + et par t-skjeer sukker til å strø over deigen.
1 ss vaniljesukker
1 egg til pensling
Forvarm ovenen til 200 grader over/undervarme
Rens og kutt jordbær i 2 eller fire biter og rabarbra i ca 2 cm kuber.
Bland bær/frukt, sukker og vaniljesukker sammen i en bolle og sett det til siden.
Kjevle ut mørdeigen på et stykke bakepapir.
Fordel bærblandingen ut over mørdeigen, men la det være igjen ca 4-5 cm rundt kanten som ikke dekkes av bær.
Når alt fyllet er bredt ut over deigen, bretter du kanten på deigen inn over fyllet.
Pensle deigkanten med sammenvispet egg og strø over sukker.
Stekes nederst i ovnen i ca 40 min.
Server galetten lun med et lett melisdryss eller en kule vaniljeis.
En rask og fresh pastarett!
En rett - mange muligeter!