Stengt!
Onsdag 09 – 16
Skjærtorsdag Stengt
Langfredag Stengt
Påskeaften 10 – 16
2. påskedag Stengt
1 boks kremfløte
2-3 ts sukker
2-3 glutefrie cookies fra Kjøkkenskapet
1 glass eplemos - ferdigkjøpt fra Joker eller lag din egen.
1 Pisk silkemyk krem av kremfløte og sukker
2 Knus glutenfrie coockies fra Kjøkkenskapet - legg dem i en pose og rull en kjevle over kjeksene til de er knust i passe biter.
3 Legg eplemos (kok epler, vann og sukker sammen eller bruk ferdig eplemos fra Joker), kremen og de knuste cookiene lagvis og avslutt med krem og et dryss med knuste cookies.
Denne desserten kan du også enkelt variere etter ønske. Cookies kan f.eks. byttes ut med Kjøkkenskapets hjemmelagde müsli og eplemos kan byttes ut med multesyltetøy fra Reinhartsen eller annen most frukt.
Rustikk fransk pai med sommerens friske bær
En rask og fresh pastarett!
En rett - mange muligeter!