Vi bruker teknologi som informasjonskapsler for å lagre og/eller få tilgang til enhetsinformasjon. Vi gjør dette for å forbedre nettleseropplevelsen og vise personlig tilpassede annonser. Å samtykke til disse teknologiene vil tillate oss å behandle data som nettleseratferd eller unike ID-er på dette nettstedet. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet. Les mer om vår personvernserklæring her
No items found.
Åpningstider i dag:

Matkjellerens tilslørte bondepiker

Vi har gitt den klassiske epledesserten en liten twist og byttet ut kavringen med knuste glutenfrie cookies fra Kjøkkenskapet.
Enkel
Middels
Avansert
20 min
Porsjoner:
4

Ingredienser:

1 boks kremfløte

2-3 ts sukker

2-3 glutefrie cookies fra Kjøkkenskapet

1 glass eplemos - ferdigkjøpt fra Joker eller lag din egen.

Fremgangsmåte:

1 Pisk silkemyk krem av kremfløte og sukker
2
Knus glutenfrie coockies fra Kjøkkenskapet - legg dem i en pose og rull en kjevle over kjeksene til de er knust i passe biter.
3
Legg eplemos (kok epler, vann og sukker sammen eller bruk ferdig eplemos fra Joker), kremen og de knuste cookiene lagvis og avslutt med krem og et dryss med knuste cookies.

Denne desserten kan du også enkelt variere etter ønske. Cookies kan f.eks. byttes ut med Kjøkkenskapets hjemmelagde müsli og eplemos kan byttes ut med multesyltetøy fra Reinhartsen eller annen most frukt.

SULTEN PÅ MER?

Flere oppskriver fra Matkjelleren