Stengt!
Onsdag 09 – 16
Skjærtorsdag Stengt
Langfredag Stengt
Påskeaften 10 – 16
2. påskedag Stengt
Vannmelonsalat
1/4 vannmelon
1/4 blokk fetaost
Pinjekjerner
Urter
Potetsalat
1 pose små poteter (ca 600 gram)
5-6 reddiker
2-3 ts kapers
3 ss god olivenolje
Dill (ca 1/4 potte)
Salt og pepper
Hurtigsyltet gulrot- og agurksalat
3 store gulrøtter
1 agurk
3 ts. Sukker
1 klype maldonsalt
Granateplekjerner
Saften av 1 lime
Vannmelonsalat med fetaost, pinjekjerner og koriander
¼ vannmelon skjært i terninger på ca 1x1 cm.
½ blokk fetaost – smuldres over
Topp med ristede pinjekjerner og urter, f.eks. koriander.
Potetsalat med reddik, kapers, olivenolje og dill
Kok poteter etter anvisning på pakken. Her har vi brukt småpoteter som er kuttet i fire eller seks. Perlepoter eller andre nypoteter funker også fint her! Behold skallet på. Hell av vannet og la potetene dampe litt av seg før du blander sammen poteter, finkuttet dill (ca ¼ potte), 2-3 ts kapers, 3 ss god olivenolje og 5-6 finkuttede reddiker (bruk gjerne mandolin til å kutte reddikene, bare pass på fingrene😊)
Hurtigsyltet gulrot- og agurksalat
Skrell gulrøttene og skjær dem og agurken i tynne skiver på langs. Her anbefaler vi å bruke mandolin, det gjør jobben mye enklere og raskere.
Samle alt i en stor bolle.
Del limen i to og skvis saften over grønnsakene.
Ha i 3 ts. sukker og 1 klype maldonsalt.
Bland alt godt sammen og la det trekke litt i saften fra lime, salt og sukker.
Smak til med mer sukker, salt eller syre.
Legg salaten på et fat og topp med granateplekjerner
Ristede sesamfrø smaker også fortreffelig som topping på denne retten.
Rustikk fransk pai med sommerens friske bær
En rask og fresh pastarett!
En rett - mange muligeter!