Vi bruker teknologi som informasjonskapsler for å lagre og/eller få tilgang til enhetsinformasjon. Vi gjør dette for å forbedre nettleseropplevelsen og vise personlig tilpassede annonser. Å samtykke til disse teknologiene vil tillate oss å behandle data som nettleseratferd eller unike ID-er på dette nettstedet. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet. Les mer om vår personvernserklæring her
No items found.
Åpningstider i dag:

Tilbehør til grillmaten

3 smakfulle og friske salater som passer perfekt til sommerens grillmat!
Enkel
Middels
Avansert
10-30 min
Porsjoner:

Ingredienser:

Vannmelonsalat
1/4 vannmelon
1/4 blokk fetaost
Pinjekjerner
Urter

Potetsalat
1 pose små poteter (ca 600 gram)
5-6 reddiker
2-3 ts kapers
3 ss god olivenolje
Dill (ca 1/4 potte)
Salt og pepper

Hurtigsyltet gulrot- og agurksalat
3 store gulrøtter
1 agurk
3 ts. Sukker
1 klype maldonsalt
Granateplekjerner
Saften av 1 lime

Fremgangsmåte:

Vannmelonsalat med fetaost, pinjekjerner og koriander

¼ vannmelon skjært i terninger på ca 1x1 cm.
½ blokk fetaost – smuldres over
Topp med ristede pinjekjerner og urter, f.eks. koriander.

 

Potetsalat med reddik, kapers, olivenolje og dill

Kok poteter etter anvisning på pakken. Her har vi brukt småpoteter som er kuttet i fire eller seks. Perlepoter eller andre nypoteter funker også fint her! Behold skallet på. Hell av vannet og la potetene dampe litt av seg før du blander sammen poteter, finkuttet dill (ca ¼ potte), 2-3 ts kapers, 3 ss god olivenolje og 5-6 finkuttede reddiker (bruk gjerne mandolin til å kutte reddikene, bare pass på fingrene😊)

 

Hurtigsyltet gulrot- og agurksalat

Skrell gulrøttene og skjær dem og agurken i tynne skiver på langs. Her anbefaler vi å bruke mandolin, det gjør jobben mye enklere og raskere.
Samle alt i en stor bolle.
Del limen i to og skvis saften over grønnsakene.
Ha i 3 ts. sukker og 1 klype maldonsalt.
Bland alt godt sammen og la det trekke litt i saften fra lime, salt og sukker.
Smak til med mer sukker, salt eller syre.
Legg salaten på et fat og topp med granateplekjerner

Ristede sesamfrø smaker også fortreffelig som topping på denne retten.

SULTEN PÅ MER?

Flere oppskriver fra Matkjelleren