Vi bruker teknologi som informasjonskapsler for å lagre og/eller få tilgang til enhetsinformasjon. Vi gjør dette for å forbedre nettleseropplevelsen og vise personlig tilpassede annonser. Å samtykke til disse teknologiene vil tillate oss å behandle data som nettleseratferd eller unike ID-er på dette nettstedet. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet. Les mer om vår personvernserklæring her
No items found.
Åpningstider i dag:

Pannestekt reinsdyrfilet al a Trond Moi

Inviter til høstfest og server denne lekre høstretten komponert av Trond Moi!
Enkel
Middels
Avansert
Porsjoner:
4

Ingredienser:

Pannestekt reinsdyrfilet  i kremet soppsaus med einerbær

- 700 g reinsdyrfilet

- 1 ss hakket einerbær

- 3 ss smør

- 3 sjalottløk

- 200 g tørket steinsopp

- 5 dl fløte

Fremgangsmåte:

1. Krydre kjøttet med salt og pepper og brun det godt i smør og einerbær

2. Soppen legges i bløt i 3 dl varmt vann

3. Klem av vannet, hakk soppen og ha sopp og finhakket løk pannen

4. Ha i soppvannet og fløte og kok dette i ca 4 minutter til fløten tykner

5. Klart til servering

SULTEN PÅ MER?

Flere oppskriver fra Matkjelleren