Stengt!
Onsdag 09 – 16
Skjærtorsdag Stengt
Langfredag Stengt
Påskeaften 10 – 16
2. påskedag Stengt
- 700 g skrei filet
- 2 ss kvitseid smør
- 1 kinesisk hvitløk
- 1 sjalottløk
- 1 vårløk
- 1 ss hakket frisk ingefær
- 1 lime
- 1/2 dl soyasaus
- 2 ss extra virgin olivenolje
- Dill og basilikum
- 100 g røkelaksbacon
- Salt og pepper
1. Kutt fisken i 4 fine og like biter og krydre med salt og pepper
2. Stek fisken med skinnsiden ned i smøret på medium varme i ca 5 minutter, til varmen trenger igjennom fisken
3. Ha fisken over på et fat
4. Ha i finhakket hvitløk, sjalottløk og ingefær i stekepannen og la dette frese i ca 30 sekunder
5. Ha så i finhakket vårløk, skall og saft fra limen og tilsett soyasaus og olje
6. Ha det over fisken og topp med urter og røkelaksbacon*
Rustikk fransk pai med sommerens friske bær
En rask og fresh pastarett!
En rett - mange muligeter!