Vi bruker teknologi som informasjonskapsler for å lagre og/eller få tilgang til enhetsinformasjon. Vi gjør dette for å forbedre nettleseropplevelsen og vise personlig tilpassede annonser. Å samtykke til disse teknologiene vil tillate oss å behandle data som nettleseratferd eller unike ID-er på dette nettstedet. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet. Les mer om vår personvernserklæring her
No items found.
Åpningstider i dag:

Trond Moi´s torsk med soya-ingefær sky

En skikkelig frisk og fresh fiskerett!
Enkel
Middels
Avansert
Porsjoner:
4

Ingredienser:

- 700 g skrei filet

- 2 ss kvitseid smør

- 1 kinesisk hvitløk

- 1 sjalottløk

- 1 vårløk

- 1 ss hakket frisk ingefær

- 1 lime

- 1/2 dl soyasaus

- 2 ss extra virgin olivenolje

- Dill og basilikum

- 100 g røkelaksbacon

- Salt og pepper

Fremgangsmåte:

1. Kutt fisken i 4 fine og like biter og krydre med salt og pepper

2. Stek fisken med skinnsiden ned i smøret på medium varme i ca 5 minutter, til varmen trenger igjennom fisken

3. Ha fisken over på et fat

4. Ha i finhakket hvitløk, sjalottløk og ingefær i stekepannen og la dette frese i ca 30 sekunder

5. Ha så i finhakket vårløk, skall og saft fra limen og tilsett soyasaus og olje

6. Ha det over fisken og topp med urter og røkelaksbacon*

SULTEN PÅ MER?

Flere oppskriver fra Matkjelleren