Stengt!
Onsdag 09 – 16
Skjærtorsdag Stengt
Langfredag Stengt
Påskeaften 10 – 16
2. påskedag Stengt
1 nett blåskjell
Aioli
50 g parmaskinke i skiver
Chorizo
1 rød paprika
1 grønn paprika
1 stor kepa løk
2 fedd hvitløk
1 dl olivenolje
1/2 ts knust chili
Hakket persille
2 dl tørr hvitvin eller eplecider
Focaccia eller ferske baguetter
Ha olivenolje i en kjele og fres løk og paprika i oljen.
Kutt opp parmaskinke, chorizopølse og chili og tilsett dette i kjelen.
Rens blåskjell, press hvitløk og bland alt sammen.
Hell over hvitvin/eplecider og sett på lokk. Blåskjellene er ferdige når de åpner seg (3-5 minutter). Dryss litt persille over helt til slutt.
Serveres med aioli og varm focaccia eller baguette. Tips! Ha gjerne litt lunket kraft i ei skål for seg selv til å dyppe brødet i.
Rustikk fransk pai med sommerens friske bær
En rask og fresh pastarett!
En rett - mange muligeter!