Stengt!
Onsdag 09 – 16
Skjærtorsdag Stengt
Langfredag Stengt
Påskeaften 10 – 16
2. påskedag Stengt
400 g tørr spaghetti
3-4 ss olivenolje
2 bunter asparges
1-2 fedd hvitløk
Saften av kvart sitron
Finhakket gressløk (kan sløyfes)
Parmesan
Kok spagetti i rikelig godt saltet vann til den er al dente (følganvisning på pakkens)
Sett en stekepanne på medium varme.
Skyll aspargesene og skjær av endene. Del aspargesene i 2-3 cm lange biter.
Stek asparges sammen med 1-2 finhakkede hvitløksfedd på medium varme, til de blir møre (ca 3-5 min). Legg aspargesene til side.
Ha evt. litt mer olje i pannen og skru ned på lav varme.
Hell av pastavannet, men hold igjen litt av vannet til sausen.
Ha spagettien i pannen sammen med 1-2 dl av kokevannet, finhakket gressløk, aspargesen og 2 dl raspet parmesan. Rør sammen.
Smak til med salt og kvernet pepper og topp gjerne med mer raspet parmesan rett før servering.
Rustikk fransk pai med sommerens friske bær
En rett - mange muligeter!