Vi bruker teknologi som informasjonskapsler for å lagre og/eller få tilgang til enhetsinformasjon. Vi gjør dette for å forbedre nettleseropplevelsen og vise personlig tilpassede annonser. Å samtykke til disse teknologiene vil tillate oss å behandle data som nettleseratferd eller unike ID-er på dette nettstedet. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet. Les mer om vår personvernserklæring her
No items found.
Åpningstider i dag:

Sommerpasta med asparges og parmesan

En rask og fresh pastarett!
Enkel
Middels
Avansert
20 min.
Porsjoner:
4

Ingredienser:

400 g tørr spaghetti
3-4 ss olivenolje
2 bunter asparges
1-2 fedd hvitløk
Saften av kvart sitron
Finhakket gressløk (kan sløyfes)
Parmesan

Fremgangsmåte:

Kok spagetti i rikelig godt saltet vann til den er al dente (følganvisning på pakkens)
Sett en stekepanne på medium varme.
Skyll aspargesene og skjær av endene. Del aspargesene i 2-3 cm lange biter.
Stek asparges sammen med 1-2 finhakkede hvitløksfedd på medium varme, til de blir møre (ca 3-5 min). Legg aspargesene til side.
Ha evt. litt mer olje i pannen og skru ned på lav varme.
Hell av pastavannet, men hold igjen litt av vannet til sausen.
Ha spagettien i pannen sammen med 1-2 dl av kokevannet, finhakket gressløk, aspargesen og 2 dl raspet parmesan. Rør sammen.  
Smak til med salt og kvernet pepper og topp gjerne med mer raspet parmesan rett før servering.

SULTEN PÅ MER?

Flere oppskriver fra Matkjelleren